Sidebar

Wifi projektor

0 szavazat
87 views
Jan 19 IT Dühöngő témakörben Raszputyin (1,500 pont) által feltett kérdés
Sziasztok!

Projektor beszerzés előtt állunk. Szükségünk lenne egy olyan projektorra, amihez minimálisát kábelezni. Olvasgattam a wifi technológiáról, de nem teljesen tiszta a dolog. Mi kell ahhoz, hogy egy wifi projektor úgy működjön vezeték nélkül, mint egy drótos? :) Azaz a mondjuk egy notebook képet hagyományos módon ki tudjunk vetíteni.

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon a kérdés megválaszolásához.

4 válaszok

0 szavazat
 
Legjobb válasz
Szia,

Mi az Intel Unite megoldása mellett tettük le a voksunkat. Igaz a projektor mellé kell egy plusz eszköz, de vállalati környezetben több meeting roommal nagyon jól üzemel. Extrák: külső becsatlakozási lehetőséggel (távoli prezentáció), outlook integráció, guest csatlakozás, file megosztás, kép hang, applikáció megosztás, stb.
Feb 1 zsomlee (400 pont) által megválaszolt
Feb 15 zsolt által kiválasztva
0 szavazat
Szerintem ha a notebook és a projektor is tudja az intel szabványt, amivel lehet képet és hangot továbbítani, akkor mennie kellene. Leánykori nevén Miracast
Jan 19 zsolt (7,190 pont) által megválaszolt
0 szavazat
Még elég kevés noti tudja a Miracast-ot, főleg régebbiek nem ismerik. Tehát fontos lenne tudni, hogy milyen gépről akartok vetíteni.
Jan 20 Asteriksz (11,290 pont) által megválaszolt
0 szavazat
Most hozzánk is érkezett ilyen kérés. Rákerestem, de nem nagyon találtam olyan helyet, ahol meg lehetne venni. Ti kitől szereztétek be?

Köszönöm Zsolt
Feb 15 zsolt (7,190 pont) által megválaszolt
...