A SYSAdmin fórum csapata!

Témavezetők, fórumgazdák és moderátorok

Schneck Zsolt

Témavezető


A Master-Hardware Kft. társtulajdonosa. Szakterületei közé tartozik az SCCM rendszerek kialakítása és üzemeltetése. Több nagy projektben is közreműködött tervezőként vagy kivitelezőként. Jelenleg a SYSAdminforum szervezése köti le az idejét.

Léhi Roland

Vezető adminisztrátor


A Master-Hardware Kft. MTA ügyféltámogató csoportjának egyik vezetőjeként komoly szaktudásra tett szert az elmúlt évek alatt Windows alapú operációs rendszerek, GFI és egyéb menedzsmenteszközök használatában és konfigurálásában.

Valkó Rómeó

Microsoft Office 365 szakértő


A Master-Hardware Kft. üzemeltetési vezetője. Office 365, Powershell, Exchange és Windows szerver specialista. Üzemeltetési feladatai során kiemelkedő tapasztalatokat szerezett Windows szerver alapú infrastruktúrák üzemeltetésében.

Borbényi Judit

Vezető moderátor


A Budapesti Műszaki Egyetem után tanársegédként dolgozott a Gábor Dénes Főiskolán. Volt a Mérknöktovábbképző Intézet vizsgafelügyelője és a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának informatikai felelőse.


Deme Tamás

Windows 10, UWP, VR / AR / MR, Emerging Experiences


A platform születése óta Windows Phone, illetve UWP világban mozog. Jelenleg a 360world Europe Kft. senior fejlesztője, ahol mindenféle MR, AR és VR eszközökre folyik kutatás-fejlesztési munka. 2015 óta Microsoft MVP, először Windows Phone, majd Windows Developer kategóriában.

Király István

MVP, MCT, MCTS, MCITP: SA, EA


Király István a Kingsol Kft. ügyvezetője, rendszermérnök és Microsoft tréner. 2015-ben Magyarországon elsőként neki ítélték meg az Azure MVP címet. Elsősorban rendszergazdaként tevékenykedik, szakterülete az Azure mellett a Windows Server és a kliens operációs rendszerek.

Berke János

MCM, MVP, tesztmérnök, rendszeradminisztrátor


A Microsoft SQL Server HUG rendszeres előadójaként is találkozhatunk vele. A rossz és jó gyakorlatokat próbálja megosztani a közösséggel. Az SQL Saturday (SQL Server szakértők számára rendezett oktatási esemény) szervezője/előadója. Szakterülete: SQL Server, adatbázis-adminisztráció, adatbázis-tervezés, Magas rendelkezésre állás (HA), katasztrófa utáni helyreállítás, PCI DSS.

Zombory Zoltán

Zomputer


A ZOMPUTER vezetője, rendszermérnök, a kezdetektől, 2009 óta foglalkozik a Microsoft felhőszolgáltatásaival. Több száz ügyfélnél összesen több mint 50 ezer felhasználó felhős bevezetésében vett részt a világ 25 országában. Rendszeresen tart felhős előadásokat a partnereknek. 2010 óta Office 365 MVP, amely címmel a világon harmadikként tüntették ki.

Dobrovits György

Ruckus Wireless, ARISTA, GFI, LOGICnow, VIPRE


2004 óta dolgozik hálózattechnikai területen. Vezetékes és vezeték nélküli hálózati rendszerek, licencelt frekvenciás Pont-Pont rádiós összeköttetések, aktív optikai Ethernet és PON/GPON passzív optikai infrastruktúrák, IP alapú videómegfigyelő rendszerek, VoIP hálózatok tervezésében, kiépítésében és üzemeltetésében egyaránt otthon van. Jelenleg sales manager. Hozzá tartozik az ARISTA SDN Datacenter switch család, a Ruckus Wireless, valamint a GFI, LOGICnow és a VIPRE.

Komonyi Pál

GFI, LOGICnow, MAX Remote Management, MAX Mail, MAX Service Desk


Jelenleg Support engineer a biztributor Kft-nél. Széleskörű ismereteket szerzett IT biztonság és üzemeltetés témakörben, GFI, LOGICnow, Altaro, és Unitrends rendszerek konfigurálásában, használatában. Nagy tapasztalattal rendelkezik műszaki problémák megoldása és hibaelhárítás területén. Gyakorlott előadóként számos műszaki tartalmú előadást tart webinarok, meetupok, valamint workshopok formájában.

Gyenese László

MikroTik Trainer


A győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola tanára, egyéni vállalkozó (DigiSoftnet), MikroTik Trainer. Szakterületei: számítógépes hálózatok, mikrovezérlős technika. MikroTik Trainerként MikroTik eszközök forgalmazásával, konfigurálásával és szaktanácsadással foglalkozik, valamint hivatalos képzéseket tart.

Polgár István

Nyomtatás, SafeQ


Jelenleg a Trinity-Service Kft. ügyvezető tulajdonosa. Komoly tapasztalattal rendelkezik a nyomtatók és multifunkciós másolóeszközök üzemeltetése terén, Specialitása az olyan költséghatékony rendszerek integrálása és üzemeltetése, mint amilyen például a SafeQ.

Porkloláb Zoltán

Microsoft licencelési konstrukciós megoldások kisvállalkozástól a nagyvállalati megoldásokig


HRP Europe Sales Director, Microsoft licenc szakértő. Tudása lefedi a teljes Microsoft alkalmazáspalettát, nagy gyakorlattal rendelkezik a személyre szabott licenckonstrukciók kialakításában. Szívesen segít a KVV szektorban felmerülő bármilyen szoftverlicenc kérdésben is.

Csúcs Károly

Microsoft Cloud (Azure, EMS, CRM Online)


A vállalkozásfejlesztéssel és az informatikával, ezen belül a felhőszolgáltatásokkal már több, mint 3 éve foglalkozom. Fókuszban a Microsoft felhőszolgáltatásaival 2014 óta, amikor hazánk legnagyobb Microsoft informatikai disztribútoránál kezdtem el tevékenykedni, a HRP Europe Kft.-nél.

  • MasterIT-4-logo_OK
  • céglogo
  • jiralogo
  • logo-microsoft
  • iqlogo
  • alphalogo
  • eset_logo_78x30
  • hrp_logo_232
  • trinity_sav

Fórumozóink aktivitása

Fogós, ravasz kérdések és válaszok. A fórum pedig csak pörög szépen, ha nem is csendben
554

Válasz

3003

Elégedett kérdező

142

Kérdés

15

A napi kávéfogyasztásunk